Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
2
25
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor