Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
2
25
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az ünnepi időszak mindig kihívást jelent azok számára, akik odafigyelnek az alakjukra. A karácsonyi asztal zsírban úszó sültjei, a kalóriadús

Ahogy a tél megérkezik, a konyha varázsa is átalakul. A hűtőből előkerülő friss zöldségek és könnyedebb fogások helyét átveszik a

Mi teszi igazán tökéletessé a halászlét? A halászlevet nálunk, magyaroknál különleges helyet foglal el a gasztronómiai panteonban. Nem egyszerűen levesről