Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
2
25
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alaplé a konyha láthatatlan hőse. Nem kerül a tányér közepére, nem díszíti a fotókat — de nélküle a legtöbb

A pác olyan a konyhában, mint egy jó könyv a vasárnap délutánban: idő kell hozzá, de a végén minden falat

Ha hallottad már a „konfitált kacsa” kifejezést, de nem voltál benne biztos, mit is jelent pontosan, vagy ha már ettél