Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
2
25
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
2 db tojás
1/2 teáskanál só
1 bögre finomliszt
175 g kefir
egy késhegynyi szodabikarbona
1 ek cukor
3 ek napraforgó olaj
1cs vaniliás cukor
*
Elkészítés:
elektromos habverövel felverjük a tojást
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A tojás az egyik legsokoldalúbb alapanyag a reggelizők világában. Egyszerű, tápláló, gyorsan elkészül – és mégis annyi arca van, hogy
Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?
A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De