Hozzávalók:
Gyümölcsös rész: 17 dkg
Tésztához: 11 dkg
*
Elkészítés:
Elkészítés: Sütőt előmelegítjük 190 fokra, 25 cm levehető nyelű formában a vajat ,és cukrot addig kavarom amíg felolvad, forrni kezd, ezután elzárom a gázt, és hagyom kihűlni. A tésztához valókat egy keverőtálban összedolgozom.
A cukor kihűlt kirakom gyümölcs szeletekkel (a képen körte és kivi van) és erre öntöm a tésztát. Majd megsütöm 45 perc alatt.
Ha kihűlt a tortaformára, rá teszek egy tányért és egy ügyes mozdulattal a tányérra borítom a tésztát.
Elkészítés: Sütőt előmelegítjük 190 fokra, 25 cm levehető nyelű formában a vajat ,és cukrot addig kavarom amíg felolvad, forrni kezd, ezután elzárom a gázt, és hagyom kihűlni. A tésztához valókat egy keverőtálban összedolgozom.
A cukor kihűlt kirakom gyümölcs szeletekkel (a képen körte és kivi van) és erre öntöm a tésztát. Majd megsütöm 45 perc alatt.
Ha kihűlt a tortaformára, rá teszek egy tányért és egy ügyes mozdulattal a tányérra borítom a tésztát.
Elkészítés: Sütőt előmelegítjük 190 fokra, 25 cm levehető nyelű formában a vajat ,és cukrot addig kavarom amíg felolvad, forrni kezd, ezután elzárom a gázt, és hagyom kihűlni. A tésztához valókat egy keverőtálban összedolgozom.
A cukor kihűlt kirakom gyümölcs szeletekkel (a képen körte és kivi van) és erre öntöm a tésztát. Majd megsütöm 45 perc alatt.
Ha kihűlt a tortaformára, rá teszek egy tányért és egy ügyes mozdulattal a tányérra borítom a tésztát.


