Hozzávalók:
A tésztához: 50 dkg
Töltelékhez
10 dkg holland kakaó por
10 dkg porcukor
Tetejére
1 tojás a kenéshez
*
Elkészítés:
Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalókkal jól kidagasztjuk. 3 részre vágjuk, és mindegyiket gombócoknak kidolgozzuk. Egy részbe beledagasztunk egy evőkanál tejben feloldott cukros kakaót. Meleg helyen kétszeresére kelesztjük mindhárom tésztát. Ha megkelt jól
mindegyiket ,egyformára kinyújtjuk és a felolvasztott kakaós masszát ,egyenletesen elosztjuk a tésztákon .Az így megkent tésztákat feltekerjük és a 3 részt befonjuk ..Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Tetejét megkenjük jól tojással és 160 fokon 25 perc alatt megsütjük.