Hozzávalók:
1 evőkanál zselatin,6 evőkanál víz, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál margarín, kb 1 kg átszitált porcukor
*
Elkészítés:
A zselatint fel teszzük a vízban melegedni a tűzhelyre kis lángon.( ne forrjon) Közben kevergetjük.Ha fel olvadt a zselatin leveszzük és bele tesszük a mézet és a margarint.Kevergetjük mig el nem olvad benne. El kezdjük bele kanalazni az átszitált porcukrot.( 6 kanál)Ha több féle színt szeretnénk annyi tálba osztjuk ekkor ahány színt szeretnénk. Bele cseppentjük a színezékeket a tálakba és elkeverjük.Amelyiket nem használjuk letakarjuk meg ne dermedjen. Amelyik színt kiakarjuk dolgozni azt magunk elé vesszük és adagoljuk bele tovább a porcukrot míg már nem tudjuk kanállal keverni.Porcukrozott felületre szedjük és tovább kézzel gyúrjuk bele a porcukrot. Jól formázható masszává gyúrjuk és dupla nejlonzacskóba felhaszlálásig a hűtőbe tesszük.Fojtatjuk a következő színnel

