Fokhagymás tepsis csirkecomb rizzsel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

88

Nehézség

Könnyű

Fokhagymás tepsis csirkecomb rizzsel

Fokhagymás tepsis csirkecomb rizzsel

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )

*

Elkészítés:

A combokat alaposan megtisztítjuk.
A fokhagymákat megpucoljuk és lezúzzuk.
A combokat olajjal kikent tepsibe vagy jénaiba fektetjük, bedörzsöljük a fokhagymával, megszórjuk a sóval, borssal.
Kevéske vízzel felöntve, alufóliával letakarva előmelegített sütőbe toljuk.
200 fokon hőlégkeveréssel kb.
1 óra alatt puhára pároljuk, majd a fóliát eltávolítva ízlés szerinti pirosságig pirítjuk.
A rizset sós vízben puhára főzzük és lecsöpögtetjük.
A combokat a rizzsel, melegen tálaljuk.
A fenti mennyiség két felnőtt és egy gyermek adagja.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Fokhagymás tepsis csirkecomb rizzsel