Fokhagymás sült kacsacomb,törtburgonyával,és párol

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

45

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Fokhagymás sült kacsacomb,törtburgonyával,és párol

Fokhagymás sült kacsacomb,törtburgonyával,és párol

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Fokhagymás sült kacsacomb,törtburgonyával,és párolt káposztával
6 db kacsacomb, 1 evőkanál zsír, 1 nagy fej fokhagyma, só, bors,
Párolt káposzta: 1000 g

*

Elkészítés:

A combokat besózom hagyom állni egy félórát, majd a zsírt egy kacsasütőben beteszem a combokat egymás mellé rakom és 1. 5 dl vizet ráöntök és fokhagyma nyomóval rányomom a fokhagymát. Előmelegített sütőben, 45percig sütöm. Tört burgonya és párolt káposztával tálalom. De lehet forgatott burgonya kinek mi az ízlése.
Káposztát legyalulom,sózom.10 percig állni hagyom a sóban, az olajon üvegesre párolom a hagymát,majd a káposztát kinyomkodom és a hagymás olajban megpárolom 1 dl vizel ecettel, és cukorral közben ha nem elég puha akkor pótolom még vizel.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Fokhagymás sült kacsacomb,törtburgonyával,és párol