Fokhagymás-petrezselymes töltött csirkecomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

75

Nehézség

Könnyű

Fokhagymás-petrezselymes töltött csirkecomb

Fokhagymás-petrezselymes töltött csirkecomb

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

*

Elkészítés:

A combokat alaposan megtisztítjuk, az ujjunkkal benyúlunk a bőrük alá és bekenjük a mustárral.
A töltelékhez a hagymákat megtisztítjuk, héjukat lehúzzuk, a kenyeret beáztatjuk vízbe, a zöldlevelet megmossuk.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, egy tálba öntjük, belezúzzuk a fokhagymát, beleütjük a tojást, az áztatott kenyeret jól kifacsarjuk és beletesszük.
Beleszórjuk a sót, a borsot, az apróra vágott zöldlevelet és alaposan összedolgozzuk.
A combok bőre alá szépen betöltjük a tölteléket.
Olajjal kikent tepsibe fektetjük a combokat és meghintjük még sóval, borssal.
Kevés vizet öntünk a tepsibe és alufóliával befedjük.
Előmelegített sütőben 200 fokon 60 percig sütjük hőlégkeveréssel.
Ha puha a hús, a fóliát levéve további 15 percet pirítjuk.
Párolt rizzsel, kukoricasalátával, melegen kínáljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Fokhagymás-petrezselymes töltött csirkecomb