Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak.

Recept leírás:

Hozzávalók:

8 csirkeszárny
5 gerezd fokhagyma
1 kk ételízesítő
1 ek ketchup
1 kk őrölt pirospaprika
frissen őrölt bors
kevés étolaj

*

Elkészítés:

A fokhagymát fokhagymanyomóval szétnyomjuk, kevés olajjal, 1 kis ételízesítővel, kevés frissen őrölt borssal, őrölt pirospaprikával, valamint 1 ek ketchuppal elkeverjük, és a csirkeszárnyakat alaposan bedörzsöljük vele.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap tepsiben, előmelegített sütőben először fólia alatt, később azt levéve megsütjük.
Krumplipürével, párolt rizzsel, vagy más körettel tálalhatjuk.

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!