Hozzávalók:
2 csomag pudingpor ( 1 epres-1 vanilia )
2 x 5 dl tej
2 x izlés szerint 3-5 kanál cukor
25 dkg gesztenye massza
25 dkg margarin
10 dkg mazsola ( el is maradhat )
2 csomag ( 400 gr ) babapiskóta
egy kis rumos tej piskóta áztatására
tetejére tejszin hab
diszitésre csoki reszelék
*
Elkészítés:
-Tortafomába öntjük az egyik elkészitett pudingot ( én jénaiba öntöttem )
-a tetejét rumos tejbe áztatott piskótával körberakjuk
-ezután a geszteny + margarin keverékét simitjuk
-erre jön a mazsola
-ezután ismét piskóta jön
-majd a másik elkészitett pudingot öntjük …amikor majd kihül a puding jön rá a felvert tejszinhab
-tetejét lehet csokireszelékkel megszorni
-( egy egyéni tapasztalat és megjegyzés …szerintem jobb piskótával kezdeni a lerakást ..piskota ,puding ,piskota-gesztenye,piskota ,puding..és tejszinhab … mert kicsit problémás szépen kiszedni miután felszolgáni akarjuk )