Hozzávalók:
Hozzávalók: 8 főre
8 db tojás, 20 dkg porcukor, 20 dkg liszt, 3 ek kakaó, (cukrozatlan) 2 db reszelt narancs héja, 1 cs sütőpor, 1/2 dl étolaj
A krémhez:
1 l 100 % narancslé, (rostos ) 3 cs vanília puding, 12 dkg kristálycukor, 500 ml hulala cukrász tejszín
10 dkg ét tortabevonó
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A narancshéját a liszthez adjuk, a sütőporral és a kakaóporral, és ezt a száraz keveréket dolgozzuk bele a porcukorral habosra kikevert tojássárgájába, felváltva a tojásfehérje habjával
A tejszínt felverjük.
Miután a piskóta kihűlt kettévágjuk, alulra kerül a narancslével megfőzött vaníliapuding,( KIHÜTVE ) erre jön a tejszínhab, majd a piskóta, csoki máz a tetejére.
Két órát várunk, hogy lehessen szeletelni
A csokoládét 2 -3 ek olajjal gőz felet olvasztom fel, és így szépen tudom simítani! Tepsi 24×36