Hozzávalók:
Fincsi szelet
6db, tojás
6ek, cukor
2cs Fincsi szelet
6db, tojás
6ek, cukor
2ek, kakaó
2ek, olaj
6ek, liszt
1sütőpor, csipet só. 6, kocka csokoládé.
A krém hozzá valói.
,2cs, tejszín ízű puding por+2ek, liszt
1 margarin,22dkg, cukor
6dcl, tej és 175g, tejföl.
*
Elkészítés:
A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzá adjuk a kakaót, olajat, sütőport, lisztet és a felvert tojás habot, piskótát készítünk.
A kihült piskótát ketté vágjuk és megtöltjük a tejszín ízű krém felével rá tesszük a piskóta másik felét és a maradék krémet rá kenjük, a tetejét olvasztott csokival meg írjuk.
Krém:
A két csomag puding port és 2 ek, lisztet beletesszük egy lábasba hozzá adjuk a cukrot a 6, dcl tejet és sűrű krémet főzünk, a margarint habosra keverjük, és ehhez adjuk a kihűlt pudingot és a tejfölt. Kb, 6 kocka csokit megolvasztunk, és egy zacskóba öntjük, a zacskó hegyét le vágjuk és ezzel megírjuk a süti tetejét, jó étvágyat kívánok.