Hozzávalók:
Tészta: tojás18db,kr cukor,42dkg,liszt51dkg,sütőpor1,5cs,víz 9cl
Krém: vanilliás puding 5cs,tej 1,25dl,porcukor,0,63dkg,ráma kocka,0,63dkg,gesztenye massza, 30dkg,rumaroma 1 üveg,
Tetejére formix burkolo massza,fénykép,étel festék
*
Elkészítés:
Tészta:1, 12DB tojást fehérjét a 28dkg r cukoral fölverem a 12db tojás sáráját 1cs sütöporral és 6cl vízzel fölverem majd összekeverem a 34dkg lisztel és egy négyszögletes formába öntöm ami nagyobb és 170fokon sütöm ,
Tészta:2,6 db tojás fehérjét 14dkg krcukoral fölverem a 6db tojás sárgájába a sütöport és a 3cl vízet beleteszem fölverem és a 17dkg lisztel öszekeverem és kisebb négyszögletes formáa teszem 170fokon sütöm
Töltelék:A tejet a pudingokkal fölfözöm és hűtöm a porcukrot kikeverem a rámával majd hozzá adagolom a kihült pudingot,fojamatosan bele teszem a rumaromát és a sajt reszelön lereszelt gesztenye masszát jol kikeverem ,kivágom a kihült piskotákat, majd 3részre vágom mind ketöt betöltöm tetejét oldalát mind ketönek és jol lehütöm,majd kinyujtom a masszát és áthuzom külön külön a két tortát,ha ez kész a kisebiket elforditva ráteszem a nagyobik tortára a tetejére ráteszem a fényképet(ez nem ehetö mint az elözö olcsobb a képet becsomagoltam folpakba,és ugy tetem a tortára)pici krémet tettem alá és megcsináltam a keretet hogy azzal jol lefogassam az oldalát rozsákal díszitettem életem elsö ojan munkája amivel elégedett vagyok:-)Jó munkát az elkészítéséhez!