Felhőpalacsinta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kata Boszi

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (1 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Felhőpalacsinta

Felhőpalacsinta

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

60 g krémsajt (Goldessa – Lidl)
2 db tojás
1 tk édesítő
¼ tk fahéj
3 ek napraforgóolaj a sütéshez

*

Elkészítés:

Liszt nélkül készül, ennek ellenére hihetetlenül finom, és még a fogyókúrás diétában is megállja a helyét!
A hozzávalókat turmixgépben alaposan összekeverjük, néhány percig pihentetjük, majd olajozott palacsintasütőben kisütjük.
Ha sós palacsintát szeretnénk, az édesítőt, valamint a fahéjat elhagyjuk, majd különböző fűszerekkel ízesíthetjük, de készíthetjük akár ízesített krémsajttal is.
Mascarponével is próbáltam, de az sokkal jobban hasonlított rántottára, mint palacsintára.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Felhőpalacsinta