Hozzávalók:
Piskótához: (2 piskótalap)
2x3tojás
2x3ek. cukor
2x3ek. liszt
2x késhegynyi sütőpor
Krémhez:
0,5 tej
2 cs. vanilia pudding
2 cs. vanilia cukor
20 dkg. porcukor
1 kocka ráma
0,2 dl. tejszín
Díszítés:
0,5 l tejszín
1 cs. babapiskóta
mimi drazsé
szalag
*
Elkészítés:
A piskótához kemény habot verünk a tojásfehérjéből. Beletesszük a cukrot,a tojássárgáját,a lisztet és a sütőport.Előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Krém: A tejet a puddingal a cukorral ,a vaniliás cukorral megfőzzük.A rámát kikeverjük .Ha kihült összekeverjük és keverünk bele 2 dl. felvert tejszínt. Ezzel kenjük meg a lapokat. Utána díszítjük


