Hozzávalók:
A tésztához:
25 dkg liszt
10 dkg porcukor
1 tojás, 1 tojássárgája
1 evőkanál rum
1 kávéskanál szódabikarbóna
5 dkg margarin
1 evőkanál méz
Krém:
1 liter tej
2 evőkanál liszt
2 csomag vaniliás puding por
3 tojássárgája
20 dkg margarin
15 dkg cukor
2 vaniliás cukor
1/2 liter hulala tejszín.
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit gyorsan összedolgozzuk és tepsi hátán 2 lapot sütünk belőle.Amit felső lapnak szánunk,előre felkockázzuk.
A tejet a liszttel,a pudingporral,és a tojássárgákkal csomómentesen kikeverjük, majd sűrűre főzzük és kihűtjük.
A margarint a cukorral,vaniliás cukorral habosra keverjük.
A kihűlt pudingos masszát összekeverjük a margarinkrémmel és az alsó lapra kenjük.
A hulala tejszint keményre verjük és a krém tetejére halmozzuk,és szép egyenletesen elkenjük.
Az előre felkockázott lapokat a tetejére rakjuk,kicsit rányomjuk.Porcukorral meghintjük.