Hozzávalók:
Tészta:
2 tojás
1 pohár kristálycukor
1 pohár olaj
3 pohár liszt
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
3 dl tej
pici reszelt citromhéj
Krém:
15 dkg kristálycukor
20 dkg margarin
4 evőkanál kakaó
6 evőkanál tej
pici rum, vagy rum aroma.
*
Elkészítés:
Pohár = 2dl
A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd a többi hozzávalót is belekeverjük. Kivajazott kilisztezett tepsiben megsütjük tűpróbáig.
Közben megcsinálom a krémet ami tulajdonképpen csokimáz csak kicsit hígabb. Gőz felett megolvasztjuk a hozzávalókat, majd mikor megsült a piskótánk még forrón egy fakanál nyél segítségével lyukakat készítünk és belecsorgatjuk a csokoládés mázt annál jobb minnél jobban át van itatva. tetejére kókuszreszeléket szórunk.