Fahéjas vaníliása bundában sült alma szeletek

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marika

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Haladó

Fahéjas vaníliása bundában sült alma szeletek

Fahéjas vaníliása bundában sült alma szeletek

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 nagy alma
4 csípet fahély
6 evk liszt
2 tojás
bő másfél dl ásvány víz
kb 2 dl
2 csípet só,
1 vaníliás cukor
2 evk cukor
2 dl étolaj.

*

Elkészítés:

Az almákat meg mossuk,és négy felé vágjuk,ki szedjük a mag házat,és még szeljük , hat,nyolc szeletre,és így a többi almát is,egy tálban a lisztett a tojást,és a cukrott,és két mokk k fahélyat ,pici sót ki keverünk,és szénsavas ásvány vízel javítunk a massza zálogán,jó sűrű tapadós legyen,ebbe bele forgatjuk az alma szeleteket,és forró olajban söt sárgára sütjük,mind két oldalát,és  szűrőkanállal le csöpögtettve egy tálba szedjük ki,és amikor mind ki sült,fahélyas porcukorral,jól meg szórjuk,és nagyon fincsi.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Fahéjas vaníliása bundában sült alma szeletek