Hozzávalók:
A palacsinta tésztához:
1 tk olaj az első palacsinta alá.
A töltelékhez:
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)
*
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval habosra kavarjuk.
Belekanalazzuk a lisztet, majd kavargatva a tejet fokozatosan adagoljuk.
Végül beleöntjük az olajat.
Egy palacsintasütőt felforrósítunk, egy tk olajat teszünk az első palacsinta alá, majd közepes lángon megsütjük őket.
A túrót egy tálba öntjük, hozzáadjuk a többi töltelék alkotót és alaposan átforgatjuk.
A kisült palacsintákra teszünk 1-1 nagy ek tölteléket.
A palacsinták két oldalát felhajtjuk, majd feltekerjük.
10-11 db nagy palacsinta lesz ebből az adagból.