Fácánleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Könnyű

Fácánleves

Fácánleves

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

2 db fácán comb: 4 db
gyökér: 2 szál
sárgarépa: 4 szál
gomba: 10 dkg
pritamin paprika: 1 db
paradicsom: 1 db
borókabogyó: 8 db
só, bors, ételízesítő: ízlés szerint
csigatészta: 10 dkg

*

Elkészítés:

A megtisztított fácán combot bő vízben főzni kezdjük.
Majd ha felforrt leszedjük a habot, majd hozzátesszük a megtisztított csíkokra darabolt zöldségeket.
Ezután fűszerezzük.
Ha megfőtt a leves, leszűrjük újra a habot. A húst és a zöldségeket kivesszük és egy másik edénybe tesszük. Majd csigatésztával tálaljuk.
A megszűrt lében megfőzzük a csiga tésztát. Forrástól számítva kb. 10 perc.
Ügyeljünk arra, hogy a hús tisztítás, darabolás után mindig mossunk kezet, és a kést, majd ezután kezdjük el a zöldség félék tisztítását.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Fácánleves