Hozzávalók:
8 tojásfehérje
8 dk liszt
24 dk darált dió
28 dk cukor
Krém
3 dl tej
1 vanéliás puding
6 dk cukor
14 dk darált dió
1 kanál rum
2 dl tejszín
Máz
1 tojásfehérje
16-18 dk porcukor
1 teáskanál olaj
5 dk étcsoki fehér
5 dk étcsoki barna
*
Elkészítés:
A tojásfehérjét felverjük a cukorral és óvatosan hozzákeverjük a diót és a lisztet..2 lapot készítünk a tészta hozzávalókból és ketté vágjuk a megsült tésztákat.
A krémet megfőzzük ha kihült hozzáadjuk a felvert tejszint a diót rumot .Megkenjük vele a lapokat és az oldalára is hagyunk bevonni.
Máz: 1 tojás fehérjét kikeverünk 16.-18dkg porcukorral aztán hozzáadunk 5 dkg olvasztott fehér csokit.Ráöntjük a sütire aztán olvasztott barnacsokival megcsikozzuk és fogpiszkálóval meg melegen oda vissza meghúzkodjuk.