Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához (20×20-as tepsi)
8 tojásfehérje, 8 dkg liszt, 24 dkg darált dió, 28 dkg cukot
A krém hozzávalói: 3 dkg
A tetejére: 1 tojásfehérje
…
*
Elkészítés:
Elkészítése. A hozzávalókat 4 részre osztjuk és 4 lapot sütünk belőle. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzá adjuk a diót, a cukrot és a lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 200 fokra melegített sütőbe megsütjük. A pudingot sűrűre főzzük a tejjel, kihütjük. A tejszínből kemény habot verünk, hozzá adjuk a pudingot, a cukrot a diót és a rumot és jól elkeverjük. a krémmel megkenjük a kihült lapokat. A cukormázhoz a tohás fehérjét villával felverjük, bele a porsukor és simára keverjük és a süti tetejére simítjuk. Gőz felett megolvasztjuk a csokit az olajjal. Zacsiba töltjük és a sarkát kivágva keresztbe csíkokat rajzolunk a süti tetejére. Mielőtt megszilárdulva vékony pálcával ellentétes irányba széthúzogatjuk.