Erdei gombás marharagu

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Haladó

Erdei gombás marharagu

Erdei gombás marharagu

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

60 dkg marhafelsál
20 dkg fagyasztott erdei gomba
2 db hagyma, fokhagyma
1 db kaliforniai paprika
mustár
bors
szárított paradicsom
zöld pesto(bazsalikomos)
1 ek brandy

zsiradék, olaj
kockázott kolozsvári szalonna

*

Elkészítés:

A marhaszeleteket előző este a következő pácba gyömöszölöm:
apróra vágott hagyma (1 db), zöld pesto, lereszelt kaliforniai paprika húsa (fél ) , bors, brandy, mustár,beáztatott szárított paradicsom apróra vágva, kevés só, fokhagyma
Másnap megdinsztelem a másik hagymát kevés zsiradékon és hozzádobom a szalonnakockákat is.
Erre kerül a pácolt marha.
Addig párolom magában, amíg levet ereszt.
Ekkor feltöltöm először vízzel, majd amikor félig puha, egy kis jóféle vörösborral bolondítom.
Közben előkészítem a fagyasztott gombát.
Pillanatra lobogó vízbe eresztem, majd lecsepegtetve további aprítást végzek rajta, és mehet a marhák közé.
Összefőve adok hozzá annyi sót, hogy végleges íze legyen.
Kapros galuskával tálalom.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Erdei gombás marharagu