Hozzávalók:
15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
8 db tojás
10 dkg eritrit
8 evőkanál víz
kb 25 dkg földieper
Tetejére: porXukor
*
Elkészítés:
A kókuszreszeléket összekeverjük a konjac liszttel.
A tojásokat kettéválasztjuk.
A fehérjéből kemény habot verünk majd hozzáadjuk a tojások sárgáját az eritritet, a vizet mindeközben folyamatosan működtetve a robotgépet, végül a kókuszreszelékes keveréket is beleforgatjuk.
Kerek tortaformát (28 cm) sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát.
Tetejére, megmosott, kettőbe-négybe vágott epreket szórunk.
Előmelegített 175 fokos sütőben 40 percig sütjük.
Tűpróba!
A formából kivéve tálra borítjuk, a papírt lehúzzuk róla, majd tortatálra tesszük, hagyjuk langyosra hűlni, kevés porXukorral megszórva kínáljuk.