Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A hozzávalókat (az eper kivételével) összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük, tetejét kirakjuk szeletelt eperrel, majd előmelegített sütőben tűpróbáig készre sütjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
30
25
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A hozzávalókat (az eper kivételével) összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük, tetejét kirakjuk szeletelt eperrel, majd előmelegített sütőben tűpróbáig készre sütjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,