Hozzávalók:
Eperpudingos,mascaponés, tejszines krémmel töltött torta.
8 tojásos piskóta
Krém:
3 eperpuding
9 dl tej,
5 evőkanál cukor
1 tábla eperizű csokoládé
1 doboz mascaponé.
0,5 l megle cukrászhab
*
Elkészítés:
Krém: 3 eperpudingot 9 dl tejben, 5 evőkanál cukorral sűrűre főzni.
1 tábla eperizű csokoládét még a forró pudingba kevertem.
Ha kihült belekeverünk 1 doboz mascaponét.
0, 5 l megle cukrászhabot felvertem és a diszitéshez szükséges mennyiséget hagytam meg a többit belekevertem a pudingos, mascaponést, csokis krémben.
A kihült piskótát 3 részre vágtam a krémmel megtöltöttem.
A tetején a felét a krémmel és a felét pedig tejszinnel kentem le.
A diszitésnél a tejszines krémnél a pudingos krém még a pudingos krémnél pedig tejszin volt a diszités.
Sajnos nem vagyok nagy mestere a diszitésnek de az unokáimnak és nekünk igy is megfelel a lényeg az íze.