Hozzávalók:
Tészta:
– 4db tojás
– 4evk. Cukor
– késhehynyi szódsbikarbóna
– 4 evk. Schär B liszt
Krém:
– 5 dl Joya mandulás tej
– 2 cs. Vaníliás pudingpor
– ízlés szerint cukor
– 4 dl Megle decor hab
– eper
*
Elkészítés:
Recept: Tészta: – 4 tojássárgát, 4 evk.
cukorral kikeverünk, rakunk bele egy késhegynyi szódabikarbónát és 4 evk.
Schär B lisztet, majd hozzá adjuk a felvert 4 tojás fehérje kemény habját!
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam 160 fokon kb.
30 perc sütés!
Krém : – 5 dl Joya mandulás tejben megfőztem 2 csomag vaníliás pudingport majd ízlés szerint édesítettem és hagytam kihűlni !
Közben felvertem egy 4 dl Meggle decor tejmentes habot egy fél csomag habfixálóval utána a krémbe raktam kb 2 evk.
habot ezt jól kikevertem robotgéppel utána rákentem vékonyan a krémet a kihűlt tésztára megszórtam eper darabokkal, majd rákentem az összes krémet, megint eper darabokkal szórtam végül rá raktam a habot és eper szeletekkel díszítettem!