Hozzávalók:
3 tojás
3 ek. cukor
3 ek. liszt
1 cs. csokipuding
1 ek. kakaópor
4 dl tej
5 ek. cukor
20 dkg eper
15 dkg eperlekvár
*
Elkészítés:
A tojásokból a szokásos módon piskótát sütök egy kerek tortaformában. Én egyben verem fel az egész tojásokat, amíg kemény hab lesz, majd óvatosan beleforgatom a lisztet, előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 20 perc alatt megsül.
A pudingot a cukorral, a kakaóporral és a tejjel elkészítem, ráöntöm a piskótára. Az epreket félbevágom és a pudingra rakom.
Amikor kihűlt s puding, az eperlekvárt felforrósítom, jól kikeverem, megvárom, amíg hűl, és az eprekre csurgatom.
Jól lehűtöm, hidegen tálalom