Hozzávalók:
6+2 db tojás
6 ek. liszt
6 ek. kristálycukor
3 csomag vanília pudingpor
1 liter tej
8 ek. porcukor
60 dkg eper
*
Elkészítés:
A 6 db tojásból, 6 ek.
lisztből és 6 ek.
cukorból piskótát sütünk, egy kizsírozott, kilisztezett kb.
25 x 40 cm-es tepsiben.
Amíg sül a piskóta, elkészítjük a krémet.
A 3 db vaníliapudingból, a 8 ek.
porcukorral, a 2 db tojássárgájával és 1 liter tejjel, pudingot készítünk.
Közben felverjük a 2 db tojásfehérjét, kemény habbá.
Ha a puding elkészült, még forrón, hozzákeverjük a kemény tojásfehérjét.
Ha langyosra hűlt a piskóta, a megmosott, megtisztított és kettévágott földiepreket, szépen elegyengetjük a piskóta tetején.
Erre ráöntjük a tojásfehérjével elkevert vanília pudingot és szépen elsimítjuk rajta, majd tetejére reszelünk babapiskótát.
Hűtőbe rakjuk, kb.
3-4 órára, vagy akár egy éjszakára is.
Másnap szeletelhetjük és fogyasztható.