Hozzávalók:
40 dkg babapiskóta (én Lidl nagycsomagost veszem)
2 nagy tejföl
2 csomag habtejszín por
2 csomag vaníliáscukor
5 evőkanál cukor
4 dl tej
30 dkg fagyasztott eper kiolvasztva, vagy eper szezonban friss eperrel
pici reszelt citromhéj éppen csak egy kicsi
díszítéshez tortadara színes és csokis
*
Elkészítés:
A tejjel elkeverem a portejszínhabot krémesre habverővel. Az epret összeturmixolom a díszítéshez hagyhatunk pár szemet. A babapiskóta kivételével az összes hozzávalót jól elkeverem géppel. Egy nagy tálat vagy tortaformát kirakok egy sor babapiskótával, rá a krém, babapiskóta és megint krém. Legtetején krém legyen. Díszítem gyümölccsel, vagy eperszemmel, vagy barack befőttel szoktam, tortadarával.
Hűtőbe teszem dermedni egy éjszakára, másnapra a babapiskóta is nagyon szépen megpuhul . Szeletelve tálalom.