Hozzávalók:
A tésztához:
15 dkg vaj, vagy Liga
15 dkg eritrit
3 db tojás
fél cs. sütőpor
5 dkg GM étcsokoládé
15 dkg rizsliszt / barna rizsliszt
5 dkg kakaópor
A krémhez:
20 dkg eper
1 cs. GM vaníliás pudingpor
1,5 dl víz
10 dkg eritrit
10 dkg vaj / Liga
A díszítéshez:
6-12 szem eper
*
Elkészítés:
A margarint mikróban olvasszuk meg, majd a száraz, illetve nedves anyagokat keverjük össze, egy-egy keverőtálban.
Muffin kapszlikkal béleljük ki a muffin tepsi mélyedéseit, és kanalazzuk bele a masszát.
Előmelegített 170 fokos sütőben, kb 15-20 perc alatt süssük meg.
Tűpróba!
A krémhez, az epret a vízzel turmixoljuk pépesre, majd a adjuk hozzá a pudingport, és főzzük sűrűre.
Hagyjuk kihülni, majd a margarinnal habosítsuk ki.
Csillagcsöves zsákba töltjük a krémet, és ízlés szerint díszítjük a muffinokat.
Tetejére, még tehetünk epret.
.
.
.


