Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Bizonyára ti is ismeritek azt az érzést, amikor a konyha csöndjében a serpenyő sercegése ad igazán inspiráló aláfestést – na,
A tojás az egyik legsokoldalúbb alapanyag a reggelizők világában. Egyszerű, tápláló, gyorsan elkészül – és mégis annyi arca van, hogy
Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?