Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy közeledik az advent, valami megváltozik a levegőben. A konyhában lassan újra előkerülnek a mézes dobozok, a fűszerek polcán megnyílik

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő