Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De

Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli

Gondoltad volna, hogy a kedvenc reggeli joghurtod, a koreai kimchi vagy a savanyú káposzta nemcsak finom, hanem élő, lélegző miniuniverzum?