Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az ünnepi időszak mindig kihívást jelent azok számára, akik odafigyelnek az alakjukra. A karácsonyi asztal zsírban úszó sültjei, a kalóriadús

Ahogy a tél megérkezik, a konyha varázsa is átalakul. A hűtőből előkerülő friss zöldségek és könnyedebb fogások helyét átveszik a

Mi teszi igazán tökéletessé a halászlét? A halászlevet nálunk, magyaroknál különleges helyet foglal el a gasztronómiai panteonban. Nem egyszerűen levesről