Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
30 dkg eper
1-2 dl tejszín
ízlés szerint 3-4 evőkanál méz
*
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd turmixgéppel (botmixerrel) pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és a mézet. Jól behűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,

Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,

Kevés sütemény képes annyi emléket és hangulatot felidézni, mint a frissen sült rétes. Amikor a ropogós, aranyló tészta megreccsen a