Hozzávalók:
Piskóta: 6 tojás
Krém,felveret tejszínhab vagy habalap,összetört eperrel összekeverve
*
Elkészítés:
Piskóta:A hozzávalókat robotgéppel felverjük és sütünk belőle egy téglalap alakú és egy kerek piskótalapot.
A négyzet alakú piskótalapot még melegen feltekerjük,és ha kihűlt beletöltünk a krémből.Felszeletelve kirakunk vele egy kerek jénai tálat amit elöbb kifolpackoztunk.Ha pár szelettel kiraktuk körbe mindenhol akkor krémet kenünk a torta aljába majd ismét piskótatekercs szeletek jönnek,egész eper és egy réteg krém.Végül a kerek piskótával lezárjuk a tortát.2 órára a hűtőbe tesszük.Majd kifordítjuk egy tálra kivülről is bekenjük az epres krémmel,díszíthetjük eperdarabokkal