Hozzávalók:
Hozzávalók:
2 db 8 tojásos piskóta
20 dkg babapiskóta
4 epres Danone joghurt
3 vaníliás cukor
10 dkg cukor
fél csomag étkezési zselatin
1/2liter tejszín
*
Elkészítés:
Megsütjük a két piskótát, közben elkészítjük a krémet.
Egy kis lábasba beleöntjük a joghurtot, a kétféle cukrot,és a zselatint, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a cukor el nem olvad.
Teljesen kihűtjük,majd a tejszínt kemény habbá verjük, és összekeverjük a joghurtos krémmel.
A piskóta alsó lapját megkenjük a krém felével, majd kirakjuk babapiskótával,majd a krém másik fele, és beborítjuk a másik piskóta lappal.
Legalább 4 órára hűtőbe tesszük,de másnap finomabb.
Azt vegyük figyelembe, hogy a babapiskótának is meg kell puhulnia.
Torta bevonása tetszés szerint, akár tejszínnel, vajkrémmel, marcipánnal, ki hogyan szereti, kéri.