Hozzávalók:
25 dkg daráltkeksz, 5 dkg margarin,5 dkg porcukor,kevés tej
25 dkg túró, egy citrom reszelt héjja, 2 dl felvert tejsziín ,10 dkg porcukor, 1 vaniliáscukor
2 csomag bármilyen ízű Aranka krémpor,4 dl tej
2 dl tejszin vagy Hulala felverve egy csomag zselatin fixel.
Csokireszelék vagy csokidara
*
Elkészítés:
A hozzávalókat kis tejjel összegyúrjuk a tepsi aljára kevés daráltkekszet szórunk erre hejezzük a tésztát.
A hozzávalókat össze keverjük és a kekszres rétegre simítjuk
A tejjel felverjük a krémport.10 percig,hogy tartása legyen
A tejszínt a sütemény tetejére simítjuk
Csokireszelékkel,vagy darával díszítjük
Egy éjszakára a hűtőbe tesszük