Hozzávalók:
Ennél a tortánál csak egy Aranka krémport használtam,2 dl tejjel.Vaníliásat
*
Elkészítés:
Itt a torta felépítése piskóta -túrókrém-piskóta-vaníliás arankakrém-piskóta-túrókrém-piskóta-díszítés
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
12
30
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Ennél a tortánál csak egy Aranka krémport használtam,2 dl tejjel.Vaníliásat
*
Elkészítés:
Itt a torta felépítése piskóta -túrókrém-piskóta-vaníliás arankakrém-piskóta-túrókrém-piskóta-díszítés
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és
Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban