Hozzávalók:
20 -30 dkg babapiskóta
1 csomag Aranka krémpor ( főzés nélküli ) vagy 1 csomag vaniliás vagy bármilyen hidegen készitett ( főzésnélküli ) puding
kevés tej amiben a piskótákat megforgatjuk
1 doboz 200 ml .hulala tejszin
egy kevés főző csoki a diszitéshez
*
Elkészítés:
a piskótákat megforgatjuk egy kevés tejben egy tálkában és
-szépen sorba rakjuk egy magas falú edényben
-a pudingot vagy krém port mixerrel addig keverjük amig jó kemény nem lesz
-egy részt rásimitjuk a piskótára
-aztán következik a következő sor piskóta
-s megint a krém
-utoljára megint piskóta
-a tejszint is jó keményre fel verjük és a piskótára simitjuk
-tetejét lehet dísziteni felolvaszrtott csokit csúrgatunk a tetejére ( el is maradhat )