Hozzávalók:
40 dkg babapiskóta
4 dl tejszin
1 csomag főzés nélküli vaniliás puding ( Aranka ,Gála ,vagy vaniliás krémpor )
1 dl rum ( vagy rum aroma)
4 dl erős kávé
2 evőkanál cukrozott kakaópor
kevés tej ha valaki nem szereti hogy erős kávé izü legyen a piskóta
*
Elkészítés:
-a tejszint habbá verjük –
-amikor kezd sürösödni hozzáadjuk a pudingot és 1/2 dl rumot
–tovább verjük még megszilárdul
-a kávéba beleöntjük a megmaradt rumot
-a babapiskótát egyenként beleforgatjuk és sorba rakjuk egy magasabb falu tálba
-rá a krémet ,majd jön a következő sor
és igy tovább amig el nem fogy a piskóta és a krém
tetejére cukrozott kakaóport szórunk
-tálalásig a hűtőben pihentetjük
-(lehet tálkákba vagy kelyhekben is késziteni )


