Hozzávalók:
25 dkg margarin
28 dkg porcukor
1 citrom reszelt héja és leve
egy sütöpor
25 dkg liszt
25 dkg darált dió
Máz:
6 tojás
2 vaníliáscukor
30 dkg porcukor
*
Elkészítés:
25 dkg margarint habosra keverünk 28 dkg porcukorral.
Hozzáadjuk 1 citrom reszelt héját és levét.
Majd egy sütöporral elkevert lisztet, amely 25 dkg.
Ezután belekeverünk 25 dkg darált diót is.
Ezt követöen még a 6 tojás keményre vert habját is hozzáadjuk.
Lisztezett tepsibe öntjük.
Elömelegíett sütöben megsütjük.
Ha átsült, akkor még forrón a tészta tetejét megkenjük 2 vaníliáscukorból, 6 tojássárgájából és 30 dkg porcukorból jól kimixerelt mázunkkal.
Hagyjuk kihülni és ha megszáradt a tetején a sárga máz, akkor szeleteljük.