Hozzávalók:
1 1/2 csomag kakaós keksz // 15 dkg
1 1/2 csomag vaniliás keksz // 15 dkg
1 Dr Oetker házi krémes krémpor // fözés nélküli
-8 dl tej + 2 dl mártogatni a kekszet
*
Elkészítés:
-elkészitünk egy magasfalu tálat
-tejben megforgatjuk az első sor kakaós kekszet /// a tál alját kirakjuk vele
-a krémport a leirás szerint kemény krémmé verjük
befedjük a kekszeket ,szépen elsimitjuk
-új sor keksz következik most már a vaniliás kekszet rakjuk
erre jön ismét a krém
– újbúl jön egy kakaós kekszsor ismét befedjük krémmel és igy tovább amig elfogy a krém és a keksz
nekem két vaniliás és két kakaós sor lett …
tetejére mindenki fantáziája szerint cselekedjen …lehet csoki máz ,de maradhat csak a kakaós kekszel befedve
hütőben pihentetjük 1-2 órát