Hozzávalók:
Hozzávaló: 8 db
Krém: 2 cs
*
Elkészítés:
Elkészítése:
8 egész tojást, 8 evőkanál cukorral habosra keverni.
8 evőkanál liszt+2 evőkanál kakaópor+ fél csomag sütőporhozzá keverni Előmelegitett sütőbe sütőpapírral bélet formába 160 – 170 fokon sütni.ha kihűlt hám részre vágni, és betölteni krémmel, a tetejét véknyan az oldalát vatagaban, Cukrász bevonóval boritottam be
Krém:
2 csomag csoki pudingport fél liter tejjel lassan sűrűre főzöd, én ebbe szoktam a cukrot tenni, Rámát kikeversz majd hozzá adod a kihűlt pudingot, fél rum aromát, és ezt így együtt jól kikevered.
Cukrász bevonó:
15 dkg cukor 1 dl tej, olvadásig forralni bele 12 dkg liszt, újra forralni majd levenni. Bele 5 dkg margarint plusz színezőt néha át keverni, amíg hűl. Utána annyi porcukrot kell belegyúrni, hogy nyújtható massza legyen. Ez jó torták díszítéséhez.
