Egyedi készítésű gyöngy bab leves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marika

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Haladó

Egyedi készítésű gyöngy bab leves

Recept leírás:

Hozzávalók:

fél kg fehér gyöngy bab
1 babér levél
1 csípet kömény
20 dkg vegyes gagyasztott zöldség
10 dkg darált hús
1 evk só
2 evk piros tört paprika
2 evk liszt
1,5 dl étolaj
5 dkg erdélyi szalonna

*

Elkészítés:

A száraz babot előző este áztasuk be,és másnap egy 3 l körüli lábasba tegyük fel főni,és tegyük bele a fűszereket,darált húst,erdélyi szalonnát,és főzzük majdnem puhára,előtte 20 percel tegyük hozzá a vegyes fagyot zöldséget,és így főzzük együtt puhára,ekkor készítünbk híg rántást piros paprikával,és össze rotyogtatjuk,és tálalható.

Egyedi készítésű gyöngy bab leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Egyedi készítésű gyöngy bab leves