Hozzávalók:
8 szelet tarja
4 db csirkecomb
2 db sárgarépa
2 db nagy fej hagyma
só, bors
*
Elkészítés:
A tarjaszeleteket picit kiklopfoljuk és megsózzuk. A csirkecombokat kettévágjuk – igy 8 db-ot kapunk.
A jénai tálat kizsirozzuk és belerakjuk a tarját, megyzórjuk reszelt hagyma és sárgarépa felével, rárakjuk a combolat, sózzuk, borsozzuk, majd befedjük a maradék reszelt hagymával és sárgarépával. 1 dl vizet öntünk alá, lefedjük a jénai tálat és megsütjük. Kb. a sütés felénél levesszük a tetejét és szép piros ropogósra sütjük.
Ez a recept úgy ,keletkezett hogy el volt készitve a hús, de mivel nem volt időm kétfajtát késziteni – hát megsétöttem egybe a sertéshúst és a csirkecobot.
Jó étvágyat hozzá!


