Egészben sült csemegekaraj lecsóval

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

sertés rövidkaraj: 600 g
baconszalonna: 8 szelet
friss lecsó ízlés szerint
nagy szemű vajbab ízlés szerint
angolszalonna: 20 dkg
burgonya: 400 g
idény zöldség a díszítéshez

*

Elkészítés:

A sertés rövidkarajt vékony szeletekre ( 4 db ) vágjuk. Baconszalonnába bújtatjuk, roston készre sütjük.
A megsült karaj tetejére tálalás előtt a friss lecsót, nagy szemű vajbabot, angolszalonnából készített magyaros ragut és a megtisztított, kockára vágott, forró olajban megsütött burgonyát halmozzuk.
Idény zöldségsalátával díszítjük, és vas edényben tálaljuk.

Egészben sült csemegekaraj lecsóval