Édesburgonya rozmaringgal és fokhagymával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Rozi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Édesburgonya rozmaringgal és fokhagymával

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 fél kg- s édesburgonya
3 szál rozmaring
4 gerezd fokhagyma
4 evőkanál olaj

*

Elkészítés:

Egy lábasban felmelegítem az olajt, rádobom az apróra vágott rozmaringot, fokhagymát.
Egy- két percig sütöm, mikor már illatozik a rozmaring, hozzáteszem a megtisztított, és kockákra vágott édesburgonyát, megsózom, készre sütöm. Kezdetben fedő alatt, majd nélküle.
Finom sült csirkéhez, vagy sült nyúlhoz.
Ha pedig megszórom egy kis reszelt parmezánnal, esetleg bármilyen reszelt sajttal, akkor kenyérrel, ez egy kitűnő vacsora, persze jöhet hozzá valamilyen friss saláta is.
Jó étvágyat!

Édesburgonya rozmaringgal és fokhagymával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Édesburgonya rozmaringgal és fokhagymával