Dunántúli káposzta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Dunántúli káposzta

Recept leírás:

Hozzávalók:

1/2 kg  pulyka hús(lehet disznó is akkor lapocka ,vagy tarja)60 dkg káposzta(Fejes vagy savanyú is jó)30 dkg zöldpaprika,30 dkg hagyma,30 dkg paradicsom,só bors,őrölt kömény,3 kanál liszt 1 nagy tejföl

*

Elkészítés:

Összevágom a hagymát, paprikát a paradicsomot forró vízbe dobom és lehúzom a haját,a káposztát is összevágom.Egy tálba teszem és ízlés szerint sózom borsozöm köménnyel megszórom majd kicsit állni hagyom,Ezalatt összevágom a húst!Én kuktába teszem az egészet és 10 perc alatt megfőzöm!Kukta nélkül tegyük oda a húst főni egy kis sós fűszeres vízbe mikor félig megfő tegyük hozzá a pácolt zöldségeket!Mikor megfőtt habarjuk be!Kitűnő nyári étel,ezt a receptet az egyik kedves barátnőmtől kaptam!

Dunántúli káposzta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Dunántúli káposzta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!